Slider-Neven4-manji Aktualnosti
15/01/2012

Seniori otvorili novu hrvačku sezonu odličnim nastupom u Finskoj!

20120114-HermanKare01

Naši hrvači seniori otvorili su uspješno novu hrvačku sezonu nastupom na tradicionalnom 33. po redu međunarodnom seniorskom turniru  Herman Kare Turnir u Kouvoli,  Finska od 13.-14. 01. ove godine.

Trener seniorske reprezentacije prof. Davor Jakubek na put je vodio naša tri hrvača seniora; Dominika Etlingera i Danijela Janečića koji su nastupili u kat. do 66 kg, te Božu Starčevića koji je nastupio u kat. do 74 kg.

Na turniru je sudjelovalo 85 hrvaca iz 8 zemalja, a naši hrvači ostvarili su odličan uspjeh - sva trojica naših reprezentativaca koji su sudjelovali na turniru završili su na pobjedničkom postolju!

 

U kat do 66 kg u konkurenciji 15 hrvača Dominik Etlinger osvojio je prvo mjesto sa četiri pobjede, dok je Danijel Janečić osvojio treće mjesto sa tri pobjede i jednim porazom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U kategoriji do 74 kg u konkurenciji 19 natjecatelja Božo Starčević osvojio je prvo mjesto sa četiri pobjede.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na turniru je kao sudac sudjelovala i naša međunarodna sutkinja Iva Vončina.

U privitku možete pogledati bilten sa svim rezultatima turnira.

Slijedeći nastup naši reprezentativci imat će početkom veljače na velikom Golden Grand Prix turniru u Szombathelyu, "Velika Nagrada Mađarske".

VAŽNI LINKOVI

United World Wrestling CELA (European amateur wrestling federation) Hrvatski Olimpijski Odbor KIF (Kineziološki fakultet u Zagrebu) Zagrebački športski savez Database

SPONZORI

JANAF-150x60 SITAL d.o.o. Hrvatska Elektroprivreda M pro sport